Som medlem i Riksförbundet Attention stödjer du vårt arbete för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver. Vi är nu 15 000 medlemmar och för varje ny medlem bli vi starkare och kan göra mer.

Vi finns i omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.

Bli medlem

Du anmäler dig som medlem här. I medlemsformuläret kan du även lägga till familjemedlemmar. Du kan välja om du vill betala med kort, via autogiro eller mot faktura.

Du får medlemsförmåner

Som medlem hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra ännu mer för att förbättra situationen för personer med NPF. Du får också ett antal medlemsförmåner:

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Tillgång till en lokalförening där du kan träffa nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • 20 procents rabatt på öppna kurser som arrangeras av Attention Utbildning
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn under någon av Attentions aktiviteter

Medlemsavgifter:

  • Huvudmedlem 200 kr per kalenderår
  • Familjemedlem 50 kr per kalenderår
  • Stödorganisationer 300 kr per kalenderår

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer

Som medlem kan du lägga till familjemedlemmar till ditt medlemskap. Vår olycksfallsförsäkring gäller för varje vuxen medlem och medföljande barn när ni deltar i våra aktiviteter. Dessutom hjälper ni oss att växa och få större inflytande.

Hur fungerar medlemsregistret?

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras.

Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av Riksförbundet och av registeransvariga personer på våra lokalföreningar.